Historien bag

Du finder Jan’s Kaffebar på Brogade 15 i Køge. Sving forbi hvis du er i nærheden, hvis du er langt væk eller bare har lyst til en kop kaffe. Kom som du er eller kom som en enhjørning. Det er lige gyldigt. I Jan’s Kaffebar er der hjerterum og god musik, wi-fi ad libitum og masser af kaffe uanset hvem du er. Om du holder kaffemøde, besøger os med venner eller trænger til en pause, så er du altid velkommen i Jan’s Kaffebar.

Inspirationen til kaffebaren kommer fra de utallige kaffebarer man finder i hver en afkrog af Italien og på gadehjørner i enhver storby med respekt for sig selv. Det er den stemning og kaffe glæde, Jan’s Kaffebar ønsker at tilbyde kunderne i Køge. Omgivelser og indretning inviterer til at man socialisere, nyder en god kop kaffe og slapper af.

Ambitionen i Jan’s Kaffebar er at servere frisk ristet kaffe i absolut topklasse i en afslappet og uformel atmosfære. Kaffebaren åbner klokken 9.00, så hvis du på vej til arbejde og trænger til at blive vækket igen, så kom forbi, nyd en kop morgenkaffe og få en dejlig start på dagen. Hvis du har travlt kan du tage kaffen med.