Kend Din Kaffe

“I’m easily satisfied with the very best”, sagde Winston Churchill. Jeg har det på samme måde. Ikke mindst med kaffe. Derfor har jeg valgt at brygge og sælge kaffe fra to af Danmarks bedste risterier, hvor også etik, æstetik og bæredygtighed er i højsædet.

Kaffe fra Coffee Collective behøver for kaffe kendere ingen nærmere introduktion. Det er kvalitets kaffe fra A til Z. Principperne og værdierne bag kaffen er ligesom kaffen selv i absolut topklasse. Kaffens delikate smag er en naturlig forlængelse af disse principper.

Du kan læse mere om Coffee Collective på deres hjemmeside www.coffeecollective.dk.

Just Coffee er et lille familiedrevet, økologisk og bæredygtigt kafferisteri beliggende udenfor Roskilde. Risteriet importerer kaffebønner, som er både økologisk certificeret, købt efter bæredygtige principper og af høj kvalitet. Kaffen bliver ristet og pakket i eget kafferisteri med omhu og af passionerede mennesker.

Just Coffee er optaget af kvalitet og miljøbevidste principper. Derfor er Just Coffee en del af Roasters United, hvor fokus er på en sund cyklus mellem producenter og aftagere.

Du kan læse mere om Just Coffee på deres hjemmeside www.justcoffee.dk.

Chokolade er ikke at fornægte og slet ikke chokolade fra Social Foodies. De økologiske og bæredygtige produkter fuldender en perfekt kaffepause. Social Foodies sætter en ære i at hjælpe socialt udsatte både i Danmark og i Afrika ved at starte og udvikle projekter, der hjælper mennesker til at kunne forsørge sig selv. Dette initiativ og den tankegang er Jans Kaffebar stolt af at kunne bakke op om.

Du kan læse mere om Social Foodies på deres hjemmeside www.socialfoodies.dk